دسته اصلی

ترک متادون

سم زدایی متادون

آیا به دنبال یک راه حل سریع و موثر برای سم زدایی متادون هستید؟ مرکز درمانی فجر یزد با رویه درمان سم زدایی سریع به شما کمک می کند تا در بازه زمانی 3 الی 5 روز، بهترین نتیجه را کسب کنید. این مرکز، با همکاری آژانس توریست درمانی سم زدا، شما را به هتل سنتی دعوت می کند که از تمامی جاذبه های گردشگری یزد لذت ببرید و در نهایت با سوغات یزد به شهر خود بازگردید. از این فرصت برای شروع یک زندگی سالم و شاد بهره ببرید!

 

 

ترک متادون به صورت کاملا اصولی و بدون عوارض  

متادون (Methadone) چیست؟ به نظر شما با چه روشی می توان اقدام به ترک متادون نمود؟ یا این که آیا اصلا ترک کردن این ماده مخدر صنعتی دشوار است؟ سم زدایی متادون به عنوان یک داروی مخدر صنعتی که برای ترک کردن هروئین از آن استفاده می شود، کار ساده ای نیست. اگر این دارو بیش از اندازه و به درستی استفاده نشود، خود اعتیاد آور بوده و حتی از هروئین هم بدتر است.

برای ترک اعتیاد متادون بهترین و مطمئن ترین روش، مراجعه به مراکز معتبر ترک اعتیاد است. آژانس های معتبر ترک اعتیاد با رعایت نکات دقیق و مهم در سلامتی فرد، به او کمک می کنند تا اعتیاد به این دارو را ترک کند. این کار با اطمینان انجام می شود و در نهایت نیز، بهترین نتیجه را برای بیمار به همراه خواهد داشت. برای این که بدانید باید به کجا مراجعه نموده و متادون را ترک کنید، بهتر است کمی از زمان خود را در اختیار ما قرار دهید. ترک متادون

 

 

عوارض اعتیاد به متادون 

 

بیماران بسیاری وجود دارند که برای ترک متادون، ترجیح می دهند به هیچ آژانس یا مرکز ترک اعتیادی مراجعه نکنند. آنها روش ترک اعتیاد با متادون در خانه را امتحان می کنند چون باور دارند که این روش از نظر هزینه و نتیجه، بهتر خواهد بود. اما باید بگوییم چنین باوری کاملا غلط است. به این دلیل که داروی متادون خود یک داروی اعتیاد آور است و استفاده آن به صورت خودسرانه، برای بدن عوارضی را به همراه خواهد داشت.

یکی از مهمترین عوارض ترک اعتیاد تریاک با متادون، بروز مشکلات روحی و جسمی است. این افراد بعد از مصرف قرص و شربت متادون، اصولا دچار حالت سرگیجه، افسردگی شدید، تعریق شدید، افزایش وزن، احساس گرمای شدید، ایجاد اختلالات جنسی و بر هم خوردگی قاعدگی در خانم و … می شوند. البته از دیگر عوارض شربت ترک اعتیاد متادون نیز، می توان به بروز مشکلات گوارشی و درد ناحیه شکمی هم اشاره کرد. برای جلوگیری از بروز این عوارض، مراجعه به مراکز ترک اعتیاد بهترین راه حل خواهد بود.

 

روش های ترک اعتیاد به قرص متادون چیست؟

 

ترک متادون به دو روش کلی، سم زدایی تدریجی و سم زدایی سریع، انجام می شود. البته در این میان دو روش نوین و سنتی هم وجود دارند که از جمله روش های ترک اعتیاد متادون به شمار می روند. مسلما برای انتخاب هر یک از این روش ها، لازم است به پزشک متخصص مراجعه شود. زیرا همانطور که پیش از این نیز بیان نمودیم، مصرف متادون برای ترک اعتیادهای دیگر، خود اعتیاد آور است و باید حتما روند استفاده از این دارو زیر نظر پزشک انجام شود.

از میان انواع روش ترک اعتیاد متادون که اشاره نمودیم، در ابتدا به دو روش نوین و سنتی و در ادامه به روش های تدریجی و سریع خواهم پرداخت.

روش های ترک اعتیاد به متادون

 

  • روش نوین ترک تضمینی متادون

نحوه ترک اعتیاد با متادون به روش نوین، به صورت استفاده از داروهای دیگر است. یعنی پزشک به بیمار استفاده از داروهایی همچون نالوکسان، بوپرنورفین و کلونیدین را توصیه می کند، تا بتواند قرص متادون را ترک کند. این داروها اصولا به منظور تسهیل روند ترک متادون و کاهش برخی از علائم توسط پزشک به بیمار تجویز می شود.

بیمارانی که از داروی کلونیدین برای ترک متادون استفاده می کنند، کمتر با علائمی همچون تحریک، عرق کردن، اضطراب، درد عضلانی، گرفتگی مفاصل و آبریزش بینی مواجه می شوند. در حالی که داروهای دیگر ممکن است این علائم را کمتر از بین ببرند. از این رو لازم است پیش از آغاز روش نوین ترک کردن متادون، با مرکز مشاوره ترک اعتیاد متادون ارتباط برقرار کنید. با این کار پیش از آغاز روند درمان، اطلاعاتی به دست می آورید که برای شما مفید خواهد بود.

  • روش سنتی ترک قرص متادون

در روش سنتی سم زدایی متادون، ترک متادون به صورت تدریجی انجام خواهد شد. به این صورت که روند درمان در این روش، بین 5 تا 7 هفته زمان نیاز خواهد داشت. پزشکان در مراکز معتبر ترک اعتیاد، ابتدا مصرف داروی متادون را تا 30 میلی گرم در روز برای  بیمار کاهش می دهند. سپس این میزان مصرف در هر هفته 5 میلی گرم دیگر کاهش داده خواهد شد تا در نهایت مصرف آن به صفر برسد.

بدون تردید سم زدایی متادون از بدن با این روش، هم بهتر و هم موثرتر از روش ترک ناگهانی است. اما از آنجایی که ممکن است در طول مدت ترک داروی متادون، بیمار مجددا دچار وسوسه شود، لازم است حتما زیر نظر یک پزشک روانشناس قرار گیرد. اگر فردی از نظر روانی به قدرت بالایی برسد، دیگر ممکن نیست به سراغ مصرف هر نوع مواد مخدری بازگردد.

سم زدایی متادون از بدن

 

روش های ترک قرص متادون که راهنمایی کامل آن را میتوانید از پذیرش مطالعه نمایید

 

بهترین روش ترک متادون 

 

از میان انواع روش های ترک داروی متادون که بیان نمودیم، بهترین روش ترک اعتیاد متادون، بدون تردید ترک کردن به صورت تدریجی و سریع خواهد بود. افرادی که از روش تدریجی برای ترک کردن متادون استفاده می کنند، بیشتر با علائم ترک مواجه می شوند. زیرا سم زدایی بدن از متادون در مدت زمان طولانی تری انجام شده و بیمار هم باید از نظر جسمی و هم از نظر روحی در شرایط فوق العاده عالی ای باشد که بتواند بر علائم ترک کردن متادون غلبه کند.

در حالی که طریقه ترک اعتیاد متادون به روش سریع، با دشواری های کمتری همراه است. در این روش پزشک تنها شرایط بیمار را بررسی کرده و پس از انجام آزمایشات لازم، میزان دوز مصرفی متادون و مدت زمان مصرف آن را برای بیمار تعیین می کند. این روش قادر است سم زدایی از بدن را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد، اما بدون تردید روش تدریجی، نتیجه موثرتر و بهتری را به همراه خواهد داشت.

 

 

 ترک متادون

 

سم زدایی متادون چقدر طول می کشد؟

 

یکی از سوالات مهم برای افرادی که تمایل دارند اقدام به ترک متادون نمایند، مدت زمان سم زدایی متادون از بدن است. این که چند روز طول می کشد تا بدن بتواند متادون را سم زدایی کرده و خارج کند؟ یا این که آیا مدت زمان سم زدایی متادون از بدن در خانه با کلینیک ترک اعتیاد متفاوت است؟ باید در این خصوص بیان کنیم که، مدت زمان ترک کردن متادون در هر دو روش کوتاه است. اما آنچه منجر به ترس بیماران از ترک نکردن متادون می شود، دوره خماری پس از ترک کردن آن است.

اگر بیمار زیر نظر پزشک متخصص و در کلینیک معتبر مراحل ترک اعتیاد متادون را سپری کند، بعد از یک تا سه روز می تواند شاهد نشانه هایی از ترک اعتیاد خود باشد. اما در این میان دشوارترین روش ترک اعتیاد به متادون، روز ششم است. در این روز بیمار وارد دوره خماری بعد از ترک شده و این مسئله می تواند شرایط را برای او سخت و دشوار کند. البته بیمارانی که زیر نظر پزشک و روانپزشک اقدام به ترک می نمایند، با کمترین میزان سختی مواجه شده و بهترین نتیجه را هم دریافت می کنند.

مدت سم زدایی متادون از بدن

 

مراقبت های بعد از ترک متادون 

 

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که از خود بپرسید، برای سم زدایی متادون چه بخوریم؟ یا این که بعد از سم زدایی متادون از بدن باید چه اقداماتی را انجام دهیم؟ باید بگوییم از آنجایی که داروی متادون به شدت اعتیاد آور است، ممکن است بیمار بعد از ترک با مشکلات زیادی از نظر جسمی و روانی مواجه شود؛ که همین مسئله اهمیت مراقبت های بعد از ترک کردن متادون را افزایش می دهد.

برای این که بتوان ترک متادون بدون درد را تجربه کرد، تنها کافیست مراقبت های بعد از ترک را جدی گرفت. مراقبت هایی که توسط مشاوران و متخصصین مراکز ترک اعتیاد به بیمار گفته می شود. در این دوران استفاده از نوشیدنی و مایعات فراوان به بیمار توصیه می شود. البته بهتر است این نوشیدنی ها دارای کافئین نباشند. همچنین می توان با مصرف سبزیجات تازه و پروتئین ها، به بیمار کمک کرد که وزن خود را بعد از ترک کردن متادون ثابت نگه دارد و کاهش ندهد.

برای افرادی که قصد ترک متادون دارند، مصرف ماهی، گوشت، کلم بروکلی، اسفناج، میوه هایی همچون نارگیل، زغال اخته و … توصیه می شود. توجه به این که برای سم زدایی متادون باید چه مواد غذایی ای را مصرف کرد، به بیمار کمک می کند تا روند درمانی مطلوب و مثبتی را طی کند. در این میان آنچه مهم است، مصرف بیش از اندازه آب و نوشیدنی در طول روز است. این مسئله روند سم زدایی از بدن را تسریع خواهد کرد.

مراقبت های بعد از ترک متادون

 

ترک اعتیاد در مراکز درمانی و بیمارستان سختی ها و مشکلات خودتش را دارد ترک اعتیاد در خانه 

 

هزینه سم زدایی و ترک متادون 

 

بدون تردید برای بیشتر افرادی که تمایل به ترک کردن متادون دارند، مسئله هزینه ترک اعتیاد متادون مطرح است. این که باید به کجا مراجعه کنند تا با کمترین میزان هزینه، اقدام به ترک کردن اعتیاد به این داروی مخدر نمایند. باید بگوییم ترک کردن متادون نیاز به صرف هزینه بسیار بالایی ندارد. می توان به راحتی در خانه و بدون هیچ هزینه ای این دارو را ترک کرد؛ اما از آنجایی که برای سلامتی بدن مشکلاتی را به وجود می آورد، بهتر است از صرف کمی هزینه اجتناب نکرد و به یک مرکز ترک اعتیاد معتبر مراجعه نمود.

در مرکز ترک اعتیاد، سم زدایی سریع متادون در کوتاه ترین زمان انجام می شود و بهترین نتیجه را برای بیمار به همراه خواهد داشت. می توان در این مراکز بدون بروز درد های عضلانی و مفاصل، اعتیاد به متادون را ترک نمود. پس بهتر است بدون توجه به هزینه کمی که برای سم زدایی متادون باید صرف شود، به مراکز ترک اعتیاد معتبر مراجعه نمود. سپس زیر نظر پزشک متخصص و روانشناس، روش سم زدایی تدریجی یا سریع را انتخاب کرده و منتظر کسب نتیجه عالی بود.

هزینه ترک متادون در مراکز ترک اعتیاد

 

 روش های ترک اعتیاد به متادون

ترک متادون در کلینیک ترک اعتیاد آژانس سم زدا

 

از میان بهترین مراکز ترک اعتیاد و متادون باید به آژانس سم زدا اشاره کنیم. در آژانس سم زدا پزشکان و متخصصان با تجربه بسیاری وجود دارد که به بیمار کمک می کنند تا در کوتاه ترین زمان ممکن بتواند اعتیاد به این داروی مخدر را ترک کند. همانطور که پیش از این نیز بیان نمودیم، متادون که برای ترک اعتیاد به هروئین استفاده می شود، خود نوعی ماده مخدر به شمار می رود.

از این رو ترک متادون بعد از ترک اعتیاد برای بیمارانی که کورکورانه اقدام به استفاده از این دارو نموده اند، کار دشواری خواهد بود. پس برای این که از بروز چنین مشکلی جلوگیری شود، بهتر است به کلینیک های ترک اعتیاد متادون مراجعه نمود. در این کلینیک های معتبر، می توان از پزشک متخصص برنامه درست ترک اعتیاد گرفته و پس از مدت زمان کوتاهی شاهد نتیجه مطلوب بود.

آژانس سم زدا با بیش از یک دهه تجربه در ارائه خدمات ترک متادون به بیماران و افرادی که درگیر اعتیاد هستند، آنها را مجددا به زندگی سالم باز می گرداند. می توان با کمترین میزان هزینه، در بهترین محیط اقدام به ترک اعتیاد نمود، بدون این که با درد یا عوارضی مواجه شد. بدون تردید ترک کردن اعتیاد در یک محیط مناسب، هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی و روانی می تواند شرایط بهتر و مساعدتری را برای بیمار ایجاد کند. همیشه به یاد داشته باشید که ترک اعتیاد باید اصولی و دقیق انجام شود، در غیر این صورت نتیجه بخش نخواهد بود.

کلینیک های تخصصی ترک اعتیاد به متادون

 

 سم زدایی متادون از بدن

 

سخن پایانی 

 

ممکن است افراد زیادی تصور کنند که با مصرف متادون، می توانند از شر اعتیاد به دیگر مواد مخدر خلاص شوند. اما آنها این نکته را نمی دانند که قرص و شربت متادون خود اعتیاد آور بوده و حتی شدت اعتیاد آن از اعتیاد به تریاک و دیگر مواد مخدر بیشتر است. اگر کسی غیر اصولی اقدام به استفاده از این دارو برای ترک اعتیاد خود نماید، بدون تردید با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.

ما به این افراد کمک می کنیم تا بدون درد و یا هر گونه عوارضی، در یک محیط هتل سنتی اقدام به ترک متادون و دیگر اعتیادهای خود به مواد مخدر نمایند. آنها نیازی ندارند که با استفاده بی رویه از متادون، اعتیاد خود به هر نوع مواد مخدری را ترک کنند. تنها کافیست زیر نظر یک پزشک متخصص و در یک آژانس ترک اعتیاد معتبر باشند تا در کمترین زمان ممکن درمان شوند. پس برای این که بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید، کورکورانه عمل نکنید. خودتان را به دست پزشک متخصص بسپارید تا به صورت اصولی به شما کمک کند اعتیاد به متادون را ترک نمایید و سلامتی خود را برای همیشه به دست آورید.

 

سم زدایی متادون چگونه است

 

.همیشه این سوال در ذهن بیماران شکل می گیرد که سم زدایی متادون چگونه است؟ سم زدایی متادون همانند هر سم زدایی دیگری باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود تا خطری برای بیمار نداشته باشد و بدون درد انجام شود. سم زدایی متادون چگونه است

.سم زدایی قبل ازتشریح روند درمان سم زدایی متادون در مورد علل مصرف متادون و تاثیرات آن بر بدن و رفتار فرد توضیحاتی داده می شود که دانستن آن خالی از لطف نیست.

 

.روش های درمان اعتیاد به چند دسته اند؟

کلا می توان درمان های اعتیاد را دو دسته نمود:

1- درمان های پرهیزمدار

2- درمان های نگهدارنده

.در درمان های پرهیزمدار اصل بر این است که فرد مصرف هر گونه ماده مخدری را قطع نماید و سپس با وسوسه مصرف مقابله کند. در این روش ابتدا سم زدایی می شود که دوره نسبتا کوتاهی است و بسته به روش می تواند از یک روز تا یک ماه طول بکشد. روش های سم زدایی با کلونیدین، متادون، بوپرنورفین، سم زدایی سریع و سم زدایی فوق سریع در این گروه جای دارند. سم زدایی متادون چگونه است

.گاهی نیز بیمار هیچ دارویی مصرف نمی کند و بعد از چند روز تحمل درد و سختی سم زدایی می شود. بعد از سم زدایی می توان با استفاده از داروهای ضد مواد  مخدر مثل نالترکسون مانع از عود اعتیاد شد یا آن که با شرکت در گروه های خود یاری مثل NA   یا روان درمانی گروهی یا شناخت درمانی از

احتمال عود کاست. لازم به ذکر است که اگر بیماران بعد از سم زدایی تحت هیچ اقدامی قرار نگیرند احتمال عود اعتیاد آن ها طی یک سال 95% است یعنی از هر 100 بیماری که سم زدایی شده و اقدامی برای آن ها صورت نگیرد بعد از یک سال فقط 5 نفر ترک باقی مانده اند. سم زدایی متادون چگونه است

.در درمان های نگهدارنده اصل بر آن است که با استفاده از دارویی مخدر، گیرنده های مواد مخدر در مغز اشغال شده و لذا میل به مصرف مواد مخدر کاهش می یابد. این روش بیشتر در بیمارانی استفاده می شود که اعتیاد آن ها پر خطر بوده و سلامت خود، خانواده و جامعه را به خطر انداخته باشند.

هر چند در این روش مصرف مواد مخدر کاملا قطع نمی شود و ماده ای جایگزین ماده دیگر است ولی از لحاظ پزشکی چون سلامت بیمار و جامعه را افزایش می دهد بسیار مفید می باشد. داروهای مختلفی برای این منظور استفاده می شوند که معروف ترین آن ها عبارتند از متادون، LAAM  و بوپرنورفین. سم زدایی متادون چگونه است

 

.نکته: درمان نگهدارنده با متادون با هدف کاهش خطر در بیمارانی استفاده می شود که سلامت خود، خانواده یا جامعه را به خطر انداخته اند و درمان به روش های دیگر در  آن ها موفق نبوده است. لذا نمی توان همه بیماران را کاندید این درمان دانست. سم زدایی متادون چگونه است

 

.اهداف درمان نگهدارنده را می توان در موارد زیر خلاصه نمود:

.کاهش مصرف مواد

.افزایش کارآیی فرد

.افزایش کیفیت زندگی

.باقی ماندن در برنامه های درمانی

.کاهش خطر انتقال بیماری های عفونی

.کاهش جرم و جنایت

.کاهش خطر مرگ بر اثر مسمومیت

 

7 دیدگاه در “ترک متادون

  1. فریده ارغوانی گفت:

    متادون چند روز در بدن میماند ؟ و این که چند روز زمان لازم است تا متادون سم زدایی شود

    1. مرکز درمانی فجر یزد گفت:

      سلام خانم ارغوانی
      مقدم هستم مشاور سمزدایزد
      منادون یک داروی قوی با طول عمر بالاست. سمزدایی مستقیم متادون سخت یا غیر ممکنه. برای بهتر و راحت تر سمزدایی متادون بیمار باید یکماه تریاک یا شربت تریاک استفاده کنه.
      توی این یکماه متادون از بدن حذف میشه و بیمار می تونه راحت و بدون درد سمزدایی سریع انجام بده.

  2. رضا رضایی گفت:

    رویه درمان شما با قرص سم زدایی متادون می باشد ؟

    1. مرکز درمانی فجر یزد گفت:

      سلام اقای رضایی
      مقدم هستم مشاور سمزدایزد
      سمزدایی با قرص متادون انجام نمیشه و خود داروی متادون به شیوه های مختلف سمزدایی میشه.
      متادون یک داروی جایگزین جهت کمنرل اعتیاد بیمار است.
      سمدایی متادون در یک دوره 14 روزه زیر نظر پزشک بدون درد و عوارض انجام میشه.
      جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09913720958

    1. مرکز درمانی فجر یزد گفت:

      بله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *